15 Şubat 2015 Pazar

  CEHENNEM ODUNLARI KATİLLER 
  Son günlerin en acı olayı Özge Can'ın tecavüz vahşeti. Kanım donuyor tüylerim ürperiyor canim kat be kat yanıyor, yerine sevdiklerimi kızımı kardeşlerimi kendimi koyuyorum bin kat daha korkuyorum bin kat daha nefret ediyorum soysuzlardan. Nedir bu kadın olmanın zorlu bedeli? Nedir bitmeyen uçkur sevdası üstelik en pislik vaziyetinde ? Haysiyetsiz katilin o insafsızca ve soğukkanlılık ile verdiği ifadeyi her okuyuşta yeniden lanet ediyorum bela okuyorum üstüne Allah ona en iyi cezayı verecektir şüphesiz.
Masum ellerin   Tırnak  izi var o onursuz suratında. Ellerini kesmiş izi bulunmasin diye şeytanın ortağı kendisi çünkü pisliğini işlerken bile aklını çalıştırmaya çalışıyor soysuz. İdam gelsin bu adama ve bunun gibilerine elbet lakin evvela hadım edilsin, o dünyayı o meretinden ibaret sanarken önce dünyası bir kararsın. Cehennemi bu dünyada bi tatsın da öyle gerçek ateşe düşsün. 
  Ürperiyor oldum karşı cinsten.iyisinden bile suphe eder olduk sizin gibiler yüzünden. Allah topunuzun belinden altını felç etsin. 
  Yan odada yatan kkızımı geceleri dahi düşünür oldum odasına minder.atıp kıvrılıyorum yanıbaşına dualar Ediyorum başına hicbir zaman bir sey gelmesin boyle durumlarla imtihan edilmeyeyim diye,.Allah o anneye sonsuz sabır versin nasil dayanır yürek, kelimelerin yetersiz kaldığı an. Düşüyor yanaklarima gözümün sicak yaşı ordan da kalbime. Canim aciyor O çaresizliğini düşününce Melek Yüzlü Ozgenin,bir kaşık su diyorum Yeter O soysuzu bitirmeye...
Mekanın cennet olsun bebek yüzlü kiz..
Senin kalbin Simdi.yüreğimizde atıyor.
İnsallah kanın yerde kalmayacak 
 Adalet En doğru cezayı verecek.
Huzurla Uyu 

13 Şubat 2015 Cuma

Konya'da yaşayan annelerimizi toplamak, onlarla güzel dostluklar kurmak ve en önemlisi birlikte yavrularımızla bir etkinlik grubu oluşturmak için çıktığım bu yolda ilk buluşmamız inanılmaz keyifli geçti. Katılımımız azdı evet ama bu kaynaşma  inanılmaz bir fırsat oldu bizim için. Mekanın zamanın ne olduğu hiç bir anne için önemli değil gerçekten. Zira konuşulacak meseleler bebeklerimiz, doğum hikayelerimiz, kullandığımız ilaçlar,öneriler tarifler olunca biz anneler kendimizi kaybedebiliyoruz:) 2015 yılı benim için müthiş heyecan barındıran bir Ocak ayı ile başlangıç yaptı. Ocak ayı için ilk buluşma gerçekleşti şimdi sıra Şubat için toplanmakta.
Şubat ayı buluşması için ise hedefler belirlenecek,sayılar toplanacak. Ve diğer aylar için dolu dolu bir program hazırlanacak. Birlikte hareket etmeyi planladığım, Montessori eğitimini benim gibi içtenlikle ve ısrarla benimseyen ,sosyal medyanın bana kattığı değerli arkadaşım Fatma Tosunlu Bilir arkadaşımın ( Montessoriyi efe ile öğreniyorum grubunun sahibi ) katkılarından da sizlere uzun uzadiye bahsedeceğim. Ve elbette siz annelerimiz ile iyi ve etkili bir oyun grubu oluşturup keyifli ve oyunlu saatler geçireceğiz. Bebeklerimizin yahut çocuklarımızın ay -yaş grubuna göre Montessori , ritm,duyusal etkinlikleri gerçekleştireceğiz.
Dilerim ki talepler doğrultusunda hem verimli,hem de keyifli çalışmalarda buluşuruz.
Dilerim ki her bir evladımız için çok faydalı oluruz.
Ve dilerim ki Konya'da sayenizde sesimizi  herkese duyururuz.
Kucak dolusu sevgilerimle
Konya anneleri kurucusu
Gülsüm erik - NİE'smom
:)

6 Şubat 2015 Cuma

Öncelikle kendimi tanıtarak işe koyulayım istedim.Konyada dogmus gocmen iki aile ferdinin ilk gozagrisi,babasinin bitanesi annesinin cantanesi bir bebek olarak dunyaya gelen ben lise egitimimi tamamlayarak Istanbul Fatih universitesi Uluslararasi iliskiler mezunu oldum. Derslerine verdigi onemle bilinen little bir inek misali egitim hayatimi tamamladim. Ve hayatimin askiyla 2013te evlendim. 2014te dunyanin en guzel duygusu olan anneligi tadarak inanilmaz bir goreve terfi ettim. Bu zaman zarfinda, danismanlik sirketleri ve ihracat alaninda calistim. Kizimdan vakit buldukca da esimin ihracat isleriyle ilgilenmeye devam etmekteyim. Gelelim asil meseleye ki benim dönüm noktam. "Kizimdan sonraki hayatim " bebegimle dunyaya olan bakis acimdaki degisiklik. Dogum bir mucize imis cidden de oyle. Anne olduktan sonra "bu zamana kadar bosuna yasamisim"fikri ile annelik uzerine yasadigim ildeki butun annelerle toplanmak kaynasmak ve aktiviteler yapmak adina ciddi kararlar aldim. Bu benim icin inanilmaz zevkli ve huzurlu bir yol oldu. Ilk olarak dogum doktorum ile gebelere yonelik calismalara bas koyduk. Umarim dileklerim gerceklesir, umarim her dilek bir umutla dileyenini selamlar. Ben Gülsüm Erik,26sina girmis, annelige ve annelerine asik,evlatlara hayran,dostluga barisa acik,kotulugu elinin tersiyle itmek isteyen,yarım başak, cok sesli gulen ve surekli gulen,pozitivizmi ilke edinen,ve kendinin de surekli yenilenmesi gerektigine inanan, az biraz ayrintici,cok biraz mukemmelliyetci kisilik ☺ herkese kocaman sevgiler ve yine sevgiler
@Konyanneleri