15 Şubat 2015 Pazar

  CEHENNEM ODUNLARI KATİLLER 
  Son günlerin en acı olayı Özge Can'ın tecavüz vahşeti. Kanım donuyor tüylerim ürperiyor canim kat be kat yanıyor, yerine sevdiklerimi kızımı kardeşlerimi kendimi koyuyorum bin kat daha korkuyorum bin kat daha nefret ediyorum soysuzlardan. Nedir bu kadın olmanın zorlu bedeli? Nedir bitmeyen uçkur sevdası üstelik en pislik vaziyetinde ? Haysiyetsiz katilin o insafsızca ve soğukkanlılık ile verdiği ifadeyi her okuyuşta yeniden lanet ediyorum bela okuyorum üstüne Allah ona en iyi cezayı verecektir şüphesiz.
Masum ellerin   Tırnak  izi var o onursuz suratında. Ellerini kesmiş izi bulunmasin diye şeytanın ortağı kendisi çünkü pisliğini işlerken bile aklını çalıştırmaya çalışıyor soysuz. İdam gelsin bu adama ve bunun gibilerine elbet lakin evvela hadım edilsin, o dünyayı o meretinden ibaret sanarken önce dünyası bir kararsın. Cehennemi bu dünyada bi tatsın da öyle gerçek ateşe düşsün. 
  Ürperiyor oldum karşı cinsten.iyisinden bile suphe eder olduk sizin gibiler yüzünden. Allah topunuzun belinden altını felç etsin. 
  Yan odada yatan kkızımı geceleri dahi düşünür oldum odasına minder.atıp kıvrılıyorum yanıbaşına dualar Ediyorum başına hicbir zaman bir sey gelmesin boyle durumlarla imtihan edilmeyeyim diye,.Allah o anneye sonsuz sabır versin nasil dayanır yürek, kelimelerin yetersiz kaldığı an. Düşüyor yanaklarima gözümün sicak yaşı ordan da kalbime. Canim aciyor O çaresizliğini düşününce Melek Yüzlü Ozgenin,bir kaşık su diyorum Yeter O soysuzu bitirmeye...
Mekanın cennet olsun bebek yüzlü kiz..
Senin kalbin Simdi.yüreğimizde atıyor.
İnsallah kanın yerde kalmayacak 
 Adalet En doğru cezayı verecek.
Huzurla Uyu 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder